Dr. Eric Pearl

Internationaal erkend genezer en arts dr. Eric Pearl is de grondlegger van Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnection. Als chiropractor had Dr. Eric Pearl al twaalf jaar een succesvolle praktijk toen hij op een dag in 1993 van zijn patiënten te horen kreeg dat ze zijn handen op hun lichaam voelden, terwijl hij hun niet had aangeraakt. Al snel maakten zijn patiënten melding van wonderbaarlijke genezingen van ernstige aandoeningen zoals kanker, epliepsie, aangeboren afwijkingen, het chronisch vermoeidheidssyndroom, enz.

Na een lange zoektocht langs alle facetten van healing kon hij niet anders dan concluderen dan dat het energetisch helen en healingtechnieken overstijgt. En er echt een geheel nieuw spectrum van frequenties van licht en informatie beschikbaar is, dat ons helpt helen en evolueren.

Dit heeft hij het Reconnective Healing spectrum genoemd. Wat gebruikt wordt voor Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnection. Inmiddels reist dr. Eric Pearl over de hele wereld om in zijn seminars dit aan anderen over te dragen.

Wetenschappelijke onderzoek

Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnectie worden onderzocht door wetenschappers over de hele wereld met verbluffende resultaten.

Sporters presteren significant beter na interactie met de RH frequenties. De emissie van bio-fotonen uit onze lichaamscellen neemt toe. Onze hartslag en hersengolven veranderen. En het beïnvloed ons DNA

De meest bekende onderzoeksresultaten zijn o.a. van:

The University of Arizona (USA):

Hier is aangetoond dat er bij Reconnective Healing hersenfrequenties worden bereikt in wakkere toestand die normaal alleen tijdens de slaap of in diepe meditatie bereikt worden. En zijn patronen gezien zoals in de rem-slaap, de staat waarin we dromen en dingen verwerken.

Dr. Konstantin Korotkov:

Een russische wetenschapper die onderzoek heeft gedaan bij Russische Olympische atleten. Gemeten resultaten na Reconnective Healing zijn: toename van energieniveau (zo’n 17%!), verbeterde werking van het immuunsysteem, kalmering van het zenuwstelsel en een betere onderlinge celcommunicatie. Hij heeft hier ook een boek over gepubliceerd: Science Confirms Reconnective Healing.

PhD William Tiller:

Een Amerikaanse wetenschapper die meetapparatuur heeft ontwikkeld, waarmee subtiele energie gemeten kan worden. Zijn bevindingen over de veranderingen die optreden in ruimtes waar Reconnective Healing plaatsvindt zijn opzienbarend. Om wetenschappelijk termen begrijpelijk te maken heeft hij de uitslagen van zijn onderzoek tijdens seminars vertaald naar veranderingen in temperatuur. Tijdens het werken met de Reconnective Healing frequenties vindt er een zeer significante verandering plaats in de subtiele energie die gelijk is aan een temperatuur toename van 300 graden.

Onderzoeksresultaten van Reconnective Healing worden ook genoemd in het boek “Het Veld” van Lynne McTaggert en in de film “The Living Matrix”.

Disclaimer

Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnectie kunnen geen eisen, beloftes of garanties waarmaken. Ook worden er geen medische diagnoses gesteld en er worden geen specifieke gezondheidsproblemen als zodanig behandeld. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het toezien op en de voortzetting van jouw eigen medische behandeling en zorg.