Agenda

Yin Restorative Yoga met de Seizoenen

Zaterdag 21 maart 14.00 – 16.30

Flow & Groei

Lente – Lever/Galblaas – Hout

Lever (Yin) en Galblaas (Yang) meridianen en organen zijn verbonden met het seizoen Lente en het element Hout. Er komt weer meer Yang (licht, warmte, beweging) in de natuur en een nieuwe cyclus van groei, ontwikkeling en nieuwe dingen in de vorm brengen breekt aan. De energie gaat omhoog en naar buiten.

De Lever zorgt ervoor dat de Levensenergie (Chi/Prana) vrij door het hele lichaam kan stromen, zodat alles in het lichaam goed functioneren en we emotioneel in balans zijn.

Wanneer de Lever en Galblaas in balans zijn zorgen deze voor levenslust, moed, intuïtie, creativiteit, flexibiliteit, zelfexpressie, gezonde grenzen en de moed om deze te bewaken en (behoefte aan) harmonie. En het vermogen om strategisch te kunnen plannen en coördineren en je levens plannen uit te werken. En de kracht en de moed om deze dan ook echt vorm te geven (ondanks eventuele tegenslagen).

In de workshops gaan we dieper in op de specifieke onderwerpen van het meridiaan/orgaan paar, het bijbehorende Seizoen en Element (vanuit de theorie van de 5 elementen in TCM). En hoe je dit zelf praktisch kan toepassen met specifiek daar op gerichte Yin Yoga en Restorative Yoga houdingen, adem, meditatie en zelf- onderzoek. Om zo gezond en in balans te blijven en jezelf te voeden en te ondersteunen. Op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Prijs: €35 per workshop.

Locatie: Saktiisha Yoga Centre, Javastraat 12, Den Haag

Aanmelding: rechtstreeks bij Saktiisha, klik hier en kijk dan in de online schedular onder “Workshops” en meldt je via de button bij de workshop aan.

Yin Yoga & Live Muziek

Zondag 5 april 13.30 -16.00

Een middag om diep te ontspannen, genieten en van daar uit het hart te (laten) openen in liefde.

Met Yin Yoga en Restorative Yoga houdingen, meditaties, stilte, (verdieping en reflectie) momenten met bijpassende instrumentale en gezongen (mantra) nummers van Rumi’s Wine.

Femke Witzel en Cedric Debled treden op onder de naam Rumi’s Wine. Zij spelen en zingen prachtige devotionele muziek. Mantra’s en eigen geschreven nummers o.a. geïnspireerd door gedichten van mystici zoals Rumi en Kabir. Wij kennen elkaar al jaren via een gezamenlijk meditatie pad met dezelfde hartmeester. En in 2019 ontstond spontaan het idee om op deze manier met elkaar samen te werken.

Prijs: €35

Locatie: Karuna Yoga Center, Veurseweg 182, Voorschoten (boven Ivy Wellness Boutique).

Aanmelden: Rechtstreeks via Yoga Center Karuna

Wekelijkse Yogalessen

Bij Karuna Yoga Center in Leidschendam

Maandag 19.15 – 20.15: Yin

Donderdag 09.00- 10.00: Hatha

Donderdag 10.15 – 11.15: Yin

Zaterdag 09.00 – 10.00: Hatha

Bij Saktiisha Yoga Center in Den Haag:

Donderdag 18.00 – 19.15 : Yin

Vrijdag 10.00 – 11.15: Hatha Yin Restorative

Yoga prive les met Maneesha de Gier bij TaralotusYoga privé coaching les

Wanneer je meer individuele begeleiding wil om b.v. yoga of meditatie te beginnen. Of juist als je in je bestaande beoefening meer verdieping wil. Of het gewoon fijner vindt om privé les te hebben, ook nog op een tijd die jou uitkomt.

Of wanneer je individuele begeleiding wil om Yin Yoga of Meditatie specifiek te gebruiken om de balans te herstellen bij een uitdaging in jouw gezondheid of welzijn.

Locatie: Praktijkadres – Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Reconnective Healing 

Persoonlijke Reconnection

Individuele sessies op afspraak.

Locatie: Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.