Agenda

Yin Restorative Yoga met de Seizoenen

Zaterdag 18 januari 14.00 – 16.30

Basis & Bezinning

Nieren/Blaas – Water – Winter

Nieren (Yin) en Blaas (Yang) meridianen en organen zijn verbonden met het element Water en het seizoen Winter, wanneer de energie zich diep naar binnen terug in de kern trekt.

Deze periode staat voor het einde van een cyclys en tegelijkertijd ook voor een nieuw begin. En vraagt om rust, vertraging, verdieping, bezinning en transformatie. Zodat je de creatieve kracht van de onderstroom kan benutten.

De nieren zijn de bron en de basis van al je energie en van de algehele balans tussen Yin en Yang.  Als de nieren/blaas – water – energie sterk genoeg en in balans is ben je goed in kontakt met je kern. Is het voor jou duidelijk wie je bent en wat de essentie van jouw leven is (of zou moeten zijn). Dan kan je innerlijk diep voelen (niet denken!) en luisteren naar wie je bent, wat je wil en wat goed voor je is. En heb je vertrouwen in jezelf en het leven.

In de workshops gaan we dieper in op de specifieke onderwerpen van het meridiaan/orgaan paar, het bijbehorende Seizoen en Element (vanuit de theorie van de 5 elementen in TCM). En hoe je dit zelf praktisch kan toepassen met specifiek daar op gerichte Yin Yoga en Restorative Yoga houdingen, adem, meditatie en zelf- onderzoek. Om zo gezond en in balans te blijven en jezelf te voeden en te ondersteunen. Op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De workshops volgen elkaar op en ondersteunen elkaar. Maar elke workshop vormt een afgerond geheel en kan ook apart gevolgd worden.

21 maart: Lever/Galblaas – Detox & Energiestroom – Element Hout – Voorjaar.

Voor meer informatie over Yin Yoga klik hier.

Voor meer informatie over Restorative Yoga klik hier.

Prijs: €35 per workshop.

Locatie: Saktiisha Yoga Centre, Javastraat 12, Den Haag

Aanmelding: rechtstreeks bij Saktiisha, klik hier en kijk dan in de online schedular onder “Workshops” en meldt je via de button bij de workshop aan.

Yin Yoga & Live Muziek

Zondag 5 april 13.30 -16.00

Een middag om diep te ontspannen, genieten en van daar uit het hart te (laten) openen in liefde.

Met Yin Yoga en Restorative Yoga houdingen, meditaties, stilte, (verdieping en reflectie) momenten met bijpassende instrumentale en gezongen nummers van Rumi’s Wine.

Femke Witzel en Cedric Debled treden op onder de naam Rumi’s Wine. Zij spelen en zingen prachtige devotionele muziek en eigen geschreven nummers o.a. geïnspireerd door gedichten van mystici zoals Rumi en Kabir. Wij kennen elkaar al jaren via een gezamenlijk meditatie pad met dezelfde hartmeester. En in 2019 ontstond spontaan het idee om op deze manier met elkaar samen te werken.

Prijs: €35

Locatie: Karuna Yoga Center, Veurseweg 182, Voorschoten (boven Ivy Wellness Boutique).

Aanmelden: Rechtstreeks via Yoga Center Karuna

Wekelijkse Yogalessen

Bij Karuna Yoga Center in Leidschendam

Maandag 19.15 – 20.15: Yin

Zaterdag 09.00 – 10.00: Hatha (slow flow)

Bij Saktiisha Yoga Center in Den Haag:

Donderdag 18.00 – 19.15 : Yin

Vrijdag 10.00 – 11.15: Hatha Yin Restorative

Yoga prive les met Maneesha de Gier bij TaralotusYoga privé coaching les

Wanneer je meer individuele begeleiding wil om b.v. yoga of meditatie te beginnen. Of juist als je in je bestaande beoefening meer verdieping wil. Of het gewoon fijner vindt om privé les te hebben, ook nog op een tijd die jou uitkomt.

Of wanneer je individuele begeleiding wil om Yin Yoga of Meditatie specifiek te gebruiken om de balans te herstellen bij een uitdaging in jouw gezondheid of welzijn.

Locatie: Praktijkadres – Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Reconnective Healing 

Persoonlijke Reconnection

Individuele sessies op afspraak.

Locatie: Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.