“It feels so good to become a mom this way”
I had a miscarriage and decided to join a friend and come to you.  The real reason was that I had the feeling that I had to let go of “something”. Within a week after my session a had a huge clash with my mom. Everything that had piled up since years came out. An enormous relief, a burden off my shoulders. After this I found out that I am pregnant! (16 weeks now, a boy). I had the feeling that I wanted to let go of something, but no idea what it was. Now I know and it feels so good to become a mom this way. Thank you so much and hopefully you can help more people. Warm regards, Naomi (the one who did not really believe in these kind of things but know better now)

“Na de derde sessie veranderde alles. Ik voel me weer blijer en levenslustiger en geniet van mijn herwonnen bewegingsvrijheid”
Ik was gekomen voor een operatiewond, die maar niet wilde genezen. En bovendien een daarna opgetreden probleem met mijn rug, wat hevige pijn met uitstraling naar een been gaf. Wat mijn bewegingsvrijheid ernstig beperkte. Ik was er eigenlijk ook wel somber en moedeloos van. Al na de eerste sessie leek de wond rustiger en in mijn rug voelde ik ontspanning ontstaan en er kwam voelbaar rust en ruimte. En ik voelde weer vertrouwen groeien in mijn eigen innerlijke genezende wijsheid en in de verbinding met het grotere geheel. In de tweede sessie werd dit nog veel meer versterkt, hoewel de klachten na een paar dagen steeds terugkwamen. Na de derde sessie veranderde alles. Het werd elke dag beter. Nu, een paar maanden na de laatste sessie gaat het goed met mijn rug. De operatiewond is heel rustig en schoon en geneest langzaam verder. Ik voel me weer blijer en levenslustiger en geniet van mijn herwonnen bewegingsvrijheid

“Ik heb drie Reconnective Healing sessies gehad en voel mij beter in balans, ben meer geaard en dit proces gaat tot op de dag van vandaag door”
Wat RH precies doet is moeilijk te omschrijven, maar dat het iets doet heb ik zelf mogen ervaren. Tijdens de sessies zelf voelde ik af en toe tintelingen door mijn lichaam en kreeg ik beelden op mijn netvlies van vroeger. Geen wereldschokkende of traumatische beelden en ik vroeg mij af wat de betekenis ervan was. In de dagen die volgden kwam dat vaker voor. Maneesha vertelde mij dat het gebeurde doordat mijn geest aan het “opruimen” slaat: dingen van vroeger die ik niet meer kan gebruiken en die onbewust voor ballast zorgen, mogen weg. Dat ging soms gepaard met de nodige emoties, maar het luchtte wel op. Ik heb drie RH sessies gehad en voel mij beter in balans, ben meer geaard en dit proces gaat tot op de dag van vandaag door (inmiddels een paar weken na de laatste sessie).

Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat de pijn in mijn rug, waar ik al een paar maande last van heb, na de tweede sessie opvallend minder werd. De pijn is niet helemaal weg, maar het is wel een stuk draaglijker geworden

“Gaf mij het inzicht dat we lichtwezens zijn”
De Reconnective Healing is heel waardevol. Het zet je weer met twee benen op de grond. Heel natuurlijk. Geeft licht en ruimte. Gaf mij het inzicht dat we lichtwezens zijn.