“Het voelt heel goed om straks op deze manier moeder te worden”
Een tijdje geleden ben ik samen met een vriendin bij jou langs gekomen. De aanleiding was indirect een miskraam. Maar de reden dat ik langskwam was het gevoel dat ik “iets” moest loslaten. Nog geen week later heb ik een enorme aanvaring gehad met mijn moeder. En is uiteindelijk alles van jaren eruit gekomen. Voor mij een hele opluchting, een soort last van mijn schouders. Na dit alles kwam ik erachter dat ik zwanger was. Inmiddels 16 weken en er is een jongetje op komst! Loslaten was hetgeen ik wilde, maar ik had geen idee wat. Nu ben ik erachter gekomen en het voelt heel fijn om straks op deze manier moeder te worden. Heel erg bedankt en hopelijk kan je nog veel meer mensen helpen. Groetjes Naomi (de wat nuchtere en ietwat ongelovige, die nu overtuigd is …)

“Na de derde sessie veranderde alles. Ik voel me weer blijer en levenslustiger en geniet van mijn herwonnen bewegingsvrijheid.”
Ik was gekomen voor een operatiewond, die maar niet wilde genezen. En bovendien een daarna opgetreden probleem met mijn rug, wat hevige pijn met uitstraling naar mijn been gaf. Wat mijn bewegingsvrijheid ernstig beperkte. Ik was er eigenlijk ook wel somber en moedeloos van. Al na de eerste sessie leek de wond rustiger en in mijn rug voelde ik ontspanning ontstaan en er kwam voelbaar rust en ruimte. En ik voelde weer vertrouwen groeien in mijn eigen innerlijke genezende wijsheid en in de verbinding met het grote geheel. In de tweede sessie werd dit nog veel meer versterkt, hoewel de klachten na een paar dagen steeds terugkwamen. Na de derde sessie veranderde alles. Het werd elke dag beter. Nu, een paar maanden na de laatste sessie gaat het goed met mijn rug. De operatiewond is heel rustig en schoon en geneest langzaam verder. Ik voel me weer blijer en levenslustiger en geniet van mijn herwonnen bewegingsvrijheid.

“Ik heb drie sessie gehad en voel mij beter in balans, ben meer geaard en dit proces gaat tot op de dag van vandaag door.”
Wat RH precies doet is moeilijk te omschrijven, maar dat het iets doet heb ik zelf mogen ervaren. Tijdens de sessie zelf voelde ik af en toe tintelingen door mijn lichaam en kreeg ik beelden op mijn netvlies van vroeger. Geen wereldschokkende of traumatische beelden en ik vroeg mij af wat de betekenis ervan was. In de dagen die volgden kwam dat vaker voor. Maneesha vertelde mij dat het gebeurde doordat mijn geest aan het “opruimen” slaat: dingen van vroeger die ik niet meer kan gebruiken en die onbewust voor ballast zorgen, mogen weg. Dat ging soms gepaard met de nodige emoties, maar het luchtte wel op. Ik heb drie RH sessies gehad en voel mij beter in balans, ben meer geaard en dit proces gaat tot op de dag van vandaag door (inmiddels een paar weken na de laatste sessie).

Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat de pijn in mijn rug, waar ik al een paar maanden last van heb, na de tweede sessie opvallend minder werd. De pijn is (nog) niet helemaal weg, maar het is wel een stuk draaglijker geworden.

Ik kan zeggen dat de gewrichtspijnen die ik had zeker voor 90% verminderd zijn. Ik heb er bijna geen last meer van. Dat gebeurde in de weken na de laatste, 3e, healing.

“Geeft licht en ruimte. Gaf mij het inzicht dat we lichtwezens zijn.”
De Reconnective Healing is heel waardevol. Het zet je weer met twee benen op de grond. Heel natuurlijk. Geeft licht en ruimte. Gaf mij het inzicht dat we lichtwezens zijn.

“Ik heb geen hoofdpijn meer en mijn buikklachten zijn weg. Het was alsof iemand boven mijn hoofd stond en alle ellende er uit trok.”
Mijn moeder is 12 jaar geleden overleden en sindsdien heb ik buikklachten. De laatste tijd heb ik ook veel blaasontstekingen gehad. Tijdens de sessie gingen mijn benen tintelen en het was alsof er een warme deken over me heen werd gelegd. Ook ging mijn buik heel pijn doen en op een gegeven moment werd het uit mijn buik getrokken en ging het er via mijn hoofd uit. Nu is het weg! Mijn hoofdpijn is ook weg! Alsof er iemand boven mijn hoofd stond en alle ellende er uit trok.