Reconnective Healing

Wat is Reconnective Healing

Energie, licht en informatie
Reconnective Healing sessie

RH stemt je af op een meer omvattende en hogere frequentie dan ooit tevoren. Op trillingsvelden die het volledige helende en evolutionaire spectrum van energie, licht en informatie bevatten.

Herstel van balans

Reconnective Healing (RH) herstelt balans op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en daaraan voorbij.

Het is een her-verbinding met de oorspronkelijke universele intelligentie in jezelf. Een herverbinding met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wil.

Wat verbetering en nieuwe perspectieven brengt in alle aspecten van je leven: gezondheid, werk, relaties.

Heel direct, voelbaar en krachtig.

Wat doet een RH sessie

Transformatie van storingen of blokkades

Tijdens een Reconnective Healing sessie wordt jouw interactie met deze hoge, duidelijk waar te nemen frequenties in werking gesteld. Wat jouw zelf genezend vermogen activeert. En balans en heelheid brengt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk, spiritueel en elk ander niveau.

Storingen of blokkades worden getransformeerd. Er ontstaat een diepe ervaring van innerlijke rust en vertrouwen. Helderheid, inzicht en nieuwe mogelijkheden dienen zich vanzelf aan. Wat nog lang na de sessie door blijft werken.

Reconnective Healing kan een ervaring zijn die je leven verandert.

” In essence healing is this: the release or removal of a block or interference that has kept us from the perfection of the universe”    – Dr. Eric Pearl –

Hoe gaat een RH sessie

Met kleding aan en ogen dicht

Tijdens een Reconnective Healing sessie lig je, met je kleding aan, op een behandeltafel. Je wordt niet aangeraakt en hoeft niets te doen. Alleen je ogen te sluiten en de frequenties in jouw energieveld het werk laten te laten doen en dat wat zich aandient te vertrouwen en toe te laten.

Een tot 3 sessies

Ieders ervaring met RH is uniek. Deze frequenties zijn zo totaal en krachtig dat over het algemeen 3 sessies echt voldoende is. En zelfs twee of een kan al voldoende zijn.

Geef het dan even de tijd en de kans om in jou en je leven door werken. Daarna kan je altijd terug komen als je nog meer wilt verdiepen, er iets nieuws in je leven speelt of gewoon, omdat je dat zo voelt.

Een Reconnective Healing sessie duurt ca. 60 min. Dit is inclusief voor- en nagesprek-coaching op jouw ervaring.

Tarief

Het tarief is €70.

Dit is privé incl BTW (21%) en zakelijk ex BTW (21%).

Op afstand

Een Reconnective Healing sessie kan ook op afstand gegeven worden, voor jezelf of voor iemand anders.

Dit werkt even krachtig en effectief. We spreken dan een tijdstip af waarop jij, of degene voor wie je de sessie aanvraagt, ongestoord kan zitten of liggen om de frequenties te ontvangen.

Voor de sessie hebben we telefonisch contact voor het beantwoorden van eventuele vragen vooraf. Na de sessie hebben we telefonisch contact over hoe de sessie is verlopen.

Specifieke toepassing

Er is een specifieke toepassing van de Reconnective Healing frequenties: de Personal Reconnection, ook wel Persoonlijke Reconnectie genoemd.

Deze toepassing is er op gericht om een nieuwe stap in je evolutie mogelijk te maken. En jezelf helder en krachtig op je levenspad te zetten.

Alle informatie hierover vind je op de pagina Personal Reconnection.

Gecertificeerd Practitioner

In 2010 heb ik alle seminars, toen nog Level I, II en III, gevolgd. En ben ik door Eric Pearl gecertificeerd als Reconnective Healing Practitioner en als facilitator van de Persoonlijke Reconnection. In 2015 heb ik de upgrade van het nieuwe Level II programma gevold en ben ik gecertificeerd als Reconnective Healing Foundational Practitioner.

Disclaimer

Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnectie kunnen geen eisen, beloftes of garanties waarmaken. Ook worden er geen medische diagnoses gesteld en er worden geen specifieke gezondheidsproblemen als zodanig behandeld. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het toezien op en de voortzetting van jouw eigen medische behandeling en zorg.