Wat is Reconnective Healing

Reconnective Healing stemt je af op een meer omvattende en hogere frequentie dan ooit tevoren. Op trillingsvelden die het volledige helende en evolutionaire spectrum van energie, licht en informatie bevatten.

Wat lichaamscellen en DNA weer in verbinding brengt met hun oorspronkelijke blauwdruk van volmaaktheid, gezond en heel zijn. En tevens de evolutie van je wezen en essentie omvat.

Heel direct, voelbaar en krachtig.

Reconnective Healing is een her-verbinding (re-connect) met de oorspronkelijke universele intelligentie in jezelf. Anders gezegd met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wil.

Wat verbetering en nieuwe perspectieven kan brengen in alle aspecten van je leven: gezondheid, werk, relaties.

Wat doet het

Tijdens een Reconnective Healing sessie wordt jouw interactie met deze hoge, duidelijk waar te nemen frequenties in werking gesteld. Wat jouw zelf genezend vermogen activeert. En balans en heelheid brengt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk, spiritueel en elk ander niveau.

Storingen of blokkades worden getransformeerd. Er ontstaat een diepe ervaring van innerlijke rust en vertrouwen. Helderheid, inzicht en nieuwe mogelijkheden dienen zich vanzelf aan. Wat nog lang na de sessie door blijft werken.

Reconnective Healing kan een ervaring zijn die je leven verandert.

” In essence healing is this: the release or removal of a block or interference that has kept us from the perfection of the universe”    – Dr. Eric Pearl –

De sessie

Tijdens een Reconnective Healing sessie lig je, met je kleding aan, op een behandeltafel. Je wordt niet aangeraakt en hoeft niets te doen. Alleen je ogen te sluiten en de frequenties in jouw energieveld het werk laten te laten doen en dat wat zich aandient te vertrouwen en toe te laten.

Ieders ervaring met RH is uniek. Deze frequenties zijn zo totaal en krachtig dat over het algemeen 3 sessies echt voldoende is. En zelfs twee of een kan al voldoende zijn.

Geef het dan even de tijd en de kans om in jou en je leven door werken. Daarna kan je altijd terug komen als je nog meer wilt verdiepen, er iets nieuws in je leven speelt of gewoon, omdat je dat zo voelt.

Een Reconnective Healing sessie duurt ca. 60 min. Dit is inclusief voor- en nagesprek en coaching op jouw ervaring. Het tarief is €65.

Tarieven zijn Privé incl BTW (21%) en Zakelijk ex BTW.

Reconnective Healing op afstand

Een Reconnective Healing sessie kan ook op afstand gegeven worden, voor jezelf of voor iemand anders.

Dit werkt even krachtig en effectief. We spreken dan een tijdstip af waarop jij, of degene voor wie je de sessie aanvraagt, ongestoord kan zitten of liggen om de frequenties te ontvangen.

Voor de sessie hebben we telefonisch contact voor het beantwoorden van eventuele vragen vooraf. Na de sessie hebben we telefonisch contact over hoe de sessie is verlopen en eventuele coaching/councelling als dat van toepassing is.

Persoonlijke Reconnecton

Om een nieuwe stap in je evolutie mogelijk te maken en jezelf helder en krachtig op je levenspad te zetten is er een specifieke toepassing van de reconnective healing frequenties: de persoonlijke Reconnection Voor meer informatie hier over klik hier

Gecertificeerd Practitioner

In 2010 heb ik alle seminars, toen nog Level I, II en III, gevolgd. En ben ik door Eric Pearl gecertificeerd als Reconnective Healing Practitioner en als facilitator van de Persoonlijke Reconnection. In 2015 heb ik de upgrade van het nieuwe Level II programma gevold en ben ik gecertificeerd als Reconnective Healing Foundational Practitioner. En doe ik elke twee jaar examen om ook de Persoonlijke Reconnection te mogen blijven faciliteren als The Reconnection Certified Practitioner.

Ik heb een eigen pagina op de officiële Nederlandse website van the reconnection: reconnectivehealing.pro, Op deze site vind je meer achtergrond informatie en het laatste actuele nieuws over trainingen en seminars van the reconnection en Eric Pearl in Nederland.