Agenda

Van woensdag 25 t/m zondag 29 mei ben ik in stilte retraite en beantwoord dan geen telefoon en mail.

Vanaf maandag 30 mei ben ik weer bereikbaar.

Yoga Workshops

Restorative Yoga & Healing

Zaterdag 21 mei 2022; 13.00 – 15.00

In deze workshop ga je diep ontspannen, loslaten, rust hervinden, balans herstellen en je weer (of nog meer) verbinden met de bron van heling in jezelf.

Een langere serie van Restorative Yoga houdingen brengen je lichaam, geest en zenuwstelsel in een hele diepe ontspanning. Dieper dan je doorgaans gewend bent. Waardoor je vanzelf al zodanig opent, dat je extra helende frequentie van energie en licht makkelijk kan ontvangen en diep in je door kan laten werken. Deze extra heling wordt door Maneesha gefaciliteerd met Reconnective Healing.

Aan het begin van de workshop geeft Maneesha een korte introductie op deze vorm van healing en laat je dit ook zelf tastbaar ervaren. Waarna het vervolgens wordt toegepast tijdens de houdingen en in een diepe helende ontspanning aan het einde.

Een unieke mogelijkheid om je te helende verbinding met jezelf weer te herinneren. En daar hoef je helemaal niets voor te doen! Alleen maar te ontspannen en te ontvangen.

Locatie: Yoga Center Karuna, JS Bachlaan 51, Leidschendam

Bijdrage: € 27,50

Opgave: rechtstreeks via Karuna, klik hier.

Yin & de 5 elementen

Zaterdag 18 juni; 13.00 – 15.00

Een workshop om jezelf in balans te brengen, het hele jaar door. We nodigen jou uit om dieper te voelen en te ontdekken wat in balans zijn voor jou betekent.

We besteden aandacht aan hoe Yin Yoga en Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) samenhangen en hoe jouw individuele compositie aan elementen daarmee in verbinding staat.

De houdingen, die in Yin Yoga worden gebruikt werken door op de meridianen (energiebanen) en organen. Deze staan in verbinding met 5 elementen uit de TCM: hout, vuur, aarde, metaal en water. Die op hun beurt ook weer samenhangen met de seizoenen in het jaar: lente, zomer, nazomer, herfst en winter.

Daarnaast heb je zelf ook nog een unieke persoonlijke combinatie van deze 5 elementen op basis van je geboortedatum. Deze combinatie ontvang jij vooraf aan de workshop, zodat je opgedane kennis gelijk persoonlijk kan toepassen. ( bij aanmelding graag aan ons doorgeven)

In deze workshop gaan we dieper in op deze onderwerpen, hoe die met elkaar samenhangen en hoe je dat zelf kan gebruiken om in balans te blijven door het jaar heen. En in alle “seizoenen” van je eigen ontwikkeling. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Op een voor iedereen toegankelijke manier en met de nadruk op (combinaties van) yin houdingen, adem en meditatie. Alle opgedane inzichten geven je de kans om deze op je eigen geboorte reeks toe te passen.

De workshop is los te volgen en biedt daarnaast de introductie voor een serie yin yoga workshops met alle seizoenen, die vanaf de herfst van start gaat.

Locatie: Yoga Center Karuna, JS Bachlaan 51, Leidschendam

Bijdrage: € 27,50

Opgave: rechtstreeks bij Karuna, klik hier.

Wekelijkse yogalessen

Maandag 19.00 – 20.00: Yin

Dinsdag 10.00 – 11.00: Yin

Donderdag 10.30 – 11.30 Restorative

Zaterdag 10.30 – 11.30: Yin

Locatie: Karuna Yoga Center, J.S. Bachlaan 51, Leidschendam.

Aanmelden: rechtstreeks bij Karuna.

Privé yoga-coaching les

Wanneer je meer individuele begeleiding wil om b.v. yoga of meditatie te beginnen. Of juist als je in je bestaande beoefening meer verdieping wil. Of het gewoon fijner vindt om privé les te hebben, ook nog op een tijd die jou uitkomt.

Of wanneer je individuele begeleiding wil om Yin Yoga en/of Meditatie te gebruiken om de balans te herstellen bij een uitdaging in jouw gezondheid of andere situatie in je leven.

Locatie: Praktijkadres – Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Reconnective Healing 

Persoonlijke Reconnection

Healing sessies zowel live in de Praktijk als op afstand. Beiden zijn even effectief en krachtig.

Meer informatie hierover en hoe een sessie gaat, vind je op de pagina Reconnective Healing.

Individuele sessies op afspraak.

Locatie: Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.