Maneesha de Gier

Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd al geïnteresseerd en geïnspireerd geweest door alles wat te maken heeft met de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel en natuurlijke vormen van welzijn en genezing (van kruiden, energetische healing, yoga en meditatie tot quantumfysica).

Via een rechtenstudie, management carrière in het bedrijfsleven en een burn-out ben ik uiteindelijk diep in deze interesse gedoken om mezelf te helen.

Diverse opleidingen en trainingen (op gebied van o.a. innerlijk kind, creativiteit, chakra’s, cranio-sacraal, tantra, taichi , qigong, yoga en meditatie) brachten mij weer in balans en in verbinding met mezelf. Wat mij inspireerde om dit ook met anderen te delen en in 2005 mijn eigen praktijk te beginnen in coaching en healing en later (2008) ook yoga.

In 2010 vond ik uiteindelijk in Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnection de echte essentie van healing, wat andere (achterhaalde) vormen oversteeg en overbodig maakte. En verdiepte Yoga zich steeds meer in een specialisatie in Yin Yoga

Reconnective Healing en Yoga/Yin Yoga vullen elkaar naadloos aan. Beiden zijn gericht op (her) verbinden met/in de Bron van het Bestaan (God, het Universum, of hoe je dat ook wilt noemen). Terug in de eenheid, het licht, de liefde, de kracht en de wijsheid die je van nature bent, altijd bent geweest en altijd zal zijn. Kortom: thuiskomen in jezelf.

Dat is waar de balans zich blijvend herstelt en waar echte heling plaatsvindt.

Wil jij weten wat Yoga en/of Reconnective Healing voor jou kunnen betekenen? Kom het dan zelf ervaren.

Bel of mail me gerust als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken. Dan kijken we samen of en hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Inspiratie en dank

Een overzicht van opleidingen en trainingen van voor mij inspirerende leraren op mijn vakgebied vind je onderaan de pagina’s Yoga en Reconnective Healing

De allerbeste opleiding en inspiratie is voor mij uiteindelijk het leven zelf. Zij geeft mij altijd, en telkens weer, precies de juiste mensen, situaties en omstandigheden om het geleerde in praktijk te brengen, te verfijnen en te verdiepen. En weer nieuwe impulsen om te blijven leren en groeien met haar mantra “you can always love more”. En dit gaat altijd door.

Ik ben dankbaar voor de vele leraren op mijn pad, in alle vormen waarin ze verschijnen. In het bijzonder hartmeester Naropa, waar ik sinds 2008 mee verbonden ben. Het pad van vrijheid (in eerlijkheid alles in mezelf ontmoeten, omarmen en in de liefde laten smelten) wat ik met hem bewandel is de grondslag van waar uit ik leef en werk.

Alles bij elkaar heeft me inmiddels diep verankerd in een “inner sacred space” van rust, stilte, liefde, creativiteit, speelsheid en humor. Van waar uit ik nog steeds en telkens weer dieper in overgave en kwetsbaarheid kom en daar de kracht van leer kennen. En dat alles maakt het leven vol nieuwe mogelijkheden.

Namasté