Maneesha de Gier

Maneesha de Gier profielfoto

Mijn naam is Maneesha Myra de Gier. Ik ben gecertificeerd practitioner voor Reconnective Healing en de Personal Reconnection. En gecertificeerd Hatha en Yin Yoga docente.

Hoe het leven is gelopen

Als kind was het voor mij al natuurlijk om de energie van de natuur, dieren en mensen te lezen. En zo lang als ik mij kan herinneren ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in natuurlijke vormen van genezing. Van kruiden, yoga en meditatie tot quantum fysica.

Wake up call

Uit overleving had ik geleerd om vanuit mijn hoofd te leven. Na het afronden van een rechten studie volgde een succesvolle carrière in het bedrijfsleven. Waar ik me steeds ongelukkiger in ging voelen. Uiteindelijk leidde een hele samenloop van omstandigheden tot een burn-out, wat de wake up call was om weer naar mijn lichaam, hart en ziel te gaan luisteren.

Mijn eigen praktijk

Diverse opleidingen en trainingen op het gebied van coaching, counseling, therapie en healing  ( o.a. innerlijk kind, cranio-sacraal, tantra, taichi , qigong, yoga en meditatie) brachten mij weer in balans en in verbinding met mezelf. Op een hele nieuwe manier. Wat zo waardevol voelde, dat dit mij inspireerde om dit ook met anderen te delen. En in 2005 mijn eigen praktijk te beginnen.

In 2010 vond ik uiteindelijk in Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnection de echte essentie van healing, wat andere (achterhaalde) vormen oversteeg en overbodig maakte. En verdiepte Yoga zich steeds meer in een specialisatie in Yin Yoga.

De waarde van Reconnective Healing & Yin Yoga

Reconnective Healing en Yoga/Yin Yoga vullen elkaar naadloos aan. Beiden zijn gericht op (her) verbinden met/in de Bron van het Bestaan (God, het Universum, of hoe je dat ook wilt noemen). Terug in de eenheid, het licht, de liefde, de kracht en de wijsheid die je van nature bent, altijd bent geweest en altijd zal zijn. Kortom: thuiskomen in jezelf.

Dat is waar de balans zich blijvend herstelt en waar echte heling plaatsvindt.

Je bent van harte welkom

Wil jij weten wat Yoga en/of Reconnective Healing voor jou kunnen betekenen? Kom het dan zelf ervaren.

Bel of mail me gerust als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken. Dan kijken we samen of en hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Inspiratie en dank

Een overzicht van opleidingen en trainingen van voor mij inspirerende leraren op mijn vakgebied vind je onderaan de pagina’s Yoga en Reconnective Healing

Mijn grootste inspiratie is het leven zelf. Zij nodigt mij altijd uit om te blijven leren en groeien, verfijnen en verdiepen. Door precies de juiste mensen, situaties en omstandigheden op mijn pad te brengen, duwt Zij mij liefdevol in die richting. Met haar stille mantra “You can always love more”.

Ik ben dankbaar voor de vele leraren op mijn pad, in alle vormen waarin ze verschijnen. In het bijzonder hartmeester Naropa, waar ik sinds 2008 mee verbonden ben. Het pad van innerlijke vrijheid wat ik met hem bewandel is de grondslag van waar uit ik leef en werk.

Alles bij elkaar heeft me inmiddels diep in mezelf verankerd; in rust, stilte, liefde, creativiteit, speelsheid en humor. Ik blijf leren in overgave en mezelf en het leven omarmen precies zoals het is. En dat ook echt belichamen in het gewone dagelijkse leven. Waardoor ik steeds meer ervaar dat mijn kwetsbaarheid mijn grootste kracht is.

Namasté