Personal Reconnection

Wat is een Personal ReconnectionPersonal Reconnection

Een Personal Reconnection, of in het Nederlands, een Persoonlijke Reconnectie, werkt met dezelfde frequenties als bij een Reconnective Healing sessie, maar heeft een specifieke toepassing.

Verbinding van krachtlijnen

Een persoonlijke reconnect is specifiek gericht op het opnieuw verbinden met de krachtlijnen van het universum en van de aarde, op een veel krachtiger niveau dan tevoren.

Oorspronkelijke waren de meridianen ofwel acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele universum te verbinden.

In de loop der tijden zijn we van deze lijnen losgeraakt. De Personal Reconnection her-verbindt deze lijnen op een nieuwe manier.

Wat doet een Personal Reconnection

Een totale “upgrade” in je hele systeem

De Persoonlijke Reconnectie geeft je een totale “upgrade” in je hele systeem, waardoor je op een hoger en krachtiger niveau dan daarvoor gaat functioneren. Je komt dieper en totaler in verbinding met jezelf en het leven en met wat je met jezelf in je leven wil. Of misschien beter gezegd, met wat het leven door jou heen wil.

Versnelling op je levenspad

Het geeft je een versnelling op je levenspad. Niet alleen laat het je duidelijker herkennen wat je doel of volgende stap of fase in het leven is. Het laat je ook makkelijker precies dat aantrekken wat je nodig hebt om dat ook daadwerkelijk te manifesteren.

Nieuwe evolutie

Doordat je wordt aangesloten op “het veld” wordt je DNA gevoed, genezing op alle niveaus aangetrokken en nieuwe evolutie mogelijk gemaakt.

Hoe gaat een Personal Reconnection

Eénmalig twee sessie

Deze Personal Reconnection heb je maar één keer in je leven nodig en werkt daarna levenslang door op alle niveaus.

De gehele Personal Reconnection bestaat uit twee opeenvolgende sessies van ca. 60-90 min. Op twee opeenvolgende dagen of met maximaal 1 dag ertussen

Wereldwijd vastgesteld tarief

Het tarief bedraagt in totaal €333.

Dit is een wereldwijd vastgesteld bedrag dat door alle door The Reconnection gecertificeerde practitioners wordt gehanteerd. Het getal 333 is onderdeel van de Reconnection en verwijst naar de eenheid van de mens in de verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op een persoonlijke Reconnectie worden één tot drie Reconnective Healing sessies aanbevolen. Zodat jouw hele systeem al gewend is aan de interactie met deze nieuwe, krachtige frequenties van licht en informatie. Dit is niet verplicht.

Voor meer informatie over een Reconnective Healing sessie klik hier.

Disclaimer

Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnectie kunnen geen eisen, beloftes of garanties waarmaken. Ook worden er geen medische diagnoses gesteld en er worden geen specifieke gezondheidsproblemen als zodanig behandeld. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het toezien op en de voortzetting van jouw eigen medische behandeling en zorg.