Wat is de Personal Reconnection

De Personal Reconnection , of in het Nederlands de Persoonlijk Reconnectie, werkt met dezelfde frequenties als bij een Reconnective Healing sessie.

Maar dan specifiek gericht op het opnieuw verbinden met de krachtlijnen van het universum en van de aarde, op een veel krachtiger niveau dan tevoren.

Oorspronkelijke waren de meridianen ofwel acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele universum te verbinden.

In de loop der tijden zijn we van deze lijnen losgeraakt. De Reconnection her-verbindt deze lijnen op een nieuwe manier.

Wat doet het

De Personal Reconnection geeft je een totale “upgrade” in je hele systeem.

Het brengt je weer, of nog meer, “thuis in jezelf” en bekrachtigt je in jouw unieke zijn (je essentie). Het zet je helder en krachtig op je levenspad en/of geeft je hier in een versnelling.

Wat over het algemeen het effect heeft dat je jouw levensdoel veel sneller en makkelijk herkent. En je ook sneller en makkelijker aantrekt wat je nodig hebt om dat doel te manifesteren.

Eenmalig 2 sessies

Deze Personal Reconnection heb je maar één keer in je leven nodig en werkt daarna levenslang door op alle niveaus.

De gehele Personal Reconnection bestaat uit twee opeenvolgende sessies van ca. 60-90 min. Op twee opeenvolgende dagen of met maximaal 1 dag ertussen. En bedraag in totaal €333.

Dit is een wereldwijd vastgesteld bedrag dat door alle gecertificeerde practitioners wordt gehanteerd. Het getal 333 is onderdeel van de Reconnection en verwijst naar de eenheid van de mens in de verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op een persoonlijke Reconnectie worden één tot drie Reconnective Healing sessies aanbevolen. Zodat jouw hele systeem al gewend is aan de interactie met deze nieuwe krachtige frequenties van licht en informatie. Dit is niet verplicht. Voor meer informatie over een Reconnective Healing sessie klik hier.

Evolutionaire herstructurering van DNA

Tijdens de persoonlijke Reconnection worden nieuwe zgn. axiatonale lijnen aangebracht en geactiveerd.


Axiaal

De “ leidingen”

Strukturen
Patronen
Hoeken
Vormen
Architectuur
Geometrie

DNA

xxx


Tonaal

“informatie” die er doorheen stroomt

Kleur
Geluid
Licht
Vibratie
Informatie
Frequentie

Tijdens een Personal Reconnection worden Axiaal en Tonaal weer met elkaar verbonden.
Waardoor:

  • je wordt aangesloten op “het veld”
  • energie, licht en informatie worden uitgewisseld
  • het DNA wordt gevoed
  • de toegang wordt geopend tot zich tegelijkertijd voordoende, parallelle bestaansdimensies (in kwantumfysica ook wel “snaren” genoemd)
  • genezing wordt aangetrokken op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal geestelijk/spiritueel en elk ander niveau
  • nieuwe evolutie mogelijk wordt gemaakt.