Agenda

Yin Restorative Yoga met de Seizoenen

ca. eens per 2 maanden op zaterdag 14.00 -1700

In de workshops gaan we dieper in op de specifieke onderwerpen van het meridiaan/orgaan paar, het bijbehorende Seizoen en Element (vanuit de theorie van de 5 elementen in TCM). En hoe je dit zelf praktisch kan toepassen met specifiek daar op gerichte Yin en Restorative Yoga houdingen, adem, meditatie en zelf- onderzoek. Om zo gezond en in balans te blijven en jezelf te voeden en te ondersteunen. Op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De workshops volgen elkaar op en ondersteunen elkaar. Maar elke workshop vormt een afgerond geheel en kan ook apart gevolgd worden.

Zaterdag 9 november:

Ademen & Loslaten

Longen/Dikke Darm – Metaal – Herfst.

Longen (yin) en Dikke Darm (yang) meridianen en organen gaan over communicatie tussen buiten en binnen, de balans opmaken, loslaten, oogsten, en gezonde grenzen, zowel fysiek als energetisch.

Ze zijn beiden, op hun eigen manier, bezig met innemen/ontvangen, filteren, gebruiken, assimileren en afscheiden. En spelen een belangrijke rol in onze vitaliteit, immuunsysteem en ons gevoel van welzijn en verbonden zijn. Wanneer ze in balans zijn hebben we gezonde grenzen en een natuurlijke stevige eigenwaarde en zelfvertrouwen. Wat ons in staat stelt om ons verdriet te uiten wanneer nodig, te contempleren over wat er is gebeurd/gaande is, los te laten wat ons niet meer dient, te herkennen en de vruchten te plukken van wat we hebben geleerd en wat we wel hebben. En de moed om verder te gaan en plezier in het leven te hebben.

Ze zijn verbonden met het seizoen Herfst en het element Metaal, wanneer de energie zich langzaam weer terug en naar binnen en naar beneden trekt.

18 januari: Nieren/Blaas – Basis Veiligheid & Vertouwen – Element Water – Winter.

21 maart: Lever/Galblaas – Detox & Energiestroom – Element Hout – Voorjaar.

? mei: Hart/Dunnen Darm – Liefde & Passie – Element Vuur – Zomer.

Voor meer informatie over Yin/Restorative Yoga klik hier.

Kijk voor meer informatie over de meridiaan/orgaan paren onder Yin Yoga verdieping Workshops op de pagina Yin Yoga.

Prijs: €35 per workshop.

Locatie: Saktiisha Yoga Centre, Javastraat 12, Den Haag

Aanmelding: rechtstreeks bij Saktiisha, klik hier en kijk dan in de online schedular onder “Workshops” en meldt je via de button bij de workshop aan.

Gayatri Meditatie

elke 2e donderdag van de maand 19.30 – 20.30

De Gayatri Mantra wordt al eeuwenlang over de hele wereld gereciteerd en gezongen. Zij roept je op om je met de oorsprong van het licht in jezelf te verbinden. En dit licht ook te laten schijnen in jezelf en naar alles en iedereen om je heen.

Door het reciteren van de Gayatri Mantra gaat alles in jou mee vibreren op de trilling of frequentie van deze mantra. Het dringt door alles heen en voedt je lichaam, geest en ziel met deze frequentie van licht, liefde, vreugde, dankbaarheid. En heeft een helende werking op jou en alles en iedereen waar jij je mee verbindt. Door met elkaar te reciteren en te zingen wordt de mantra nog krachtiger,

We reciteren/zingen deze mantra 108x. Gevolgd door een stilte meditatie om de energie ervan diep in je op te nemen.

Aanmelden: rechtstreeks bij Saktiisha, klik hier.

Yin Yoga met Maneesha bij Saktiisha Yoga Centre

Wekelijkse Yogalessen

Bij Karuna Yoga Center in Leidschendam

Maandag 19.15 – 20.15: Yin

Zaterdag 09.00 – 10.00: Hatha (slow flow)

Bij Saktiisha Yoga Center in Den Haag:

Donderdag 18.00 – 19.15 : Yin

Vrijdag 10.00 – 11.15: Hatha Yin Restorative

Yoga prive les met Maneesha de Gier bij TaralotusYoga privé coaching les

Wanneer je meer individuele begeleiding wil om b.v. yoga of meditatie te beginnen. Of juist als je in je bestaande beoefening meer verdieping wil. Of het gewoon fijner vindt om privé les te hebben, ook nog op een tijd die jou uitkomt.

Of wanneer je individuele begeleiding wil om Yin Yoga of Meditatie specifiek te gebruiken om de balans te herstellen bij een uitdaging in jouw gezondheid of welzijn.

Locatie: Praktijkadres – Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg

Voor meer informatie en prijzen klik hier.

Reconnective Healing 

Persoonlijke Reconnection

Individuele sessies op afspraak.

Locatie: Bruijnings Ingenhoeslaan 161 in Voorburg.

Voor meer informatie en prijzen klik hier.